Tennisvakanties

Verbeter je tennisspel in een prachtige omgeving en in een geweldige sfeer!

In een unieke omgeving, bovenop een berg met schitterend uitzicht over zee en bergtoppen, zul je samen met een professionele leraar/lerares jouw tennisspel naar een hoger niveau tillen. Hierbij zijn jouw eigen niveau en wensen steeds het uitgangspunt. Je tennist op een perfecte hardcoartbaan, ingedeeld op speelsterkte en in groepjes van 4. Hierdoor kun je écht op niveau trainen en krijg je veel individuele aandacht. Of je nu beginner bent of geroutineerd competitiespeler, 18 of 70 jaar oud, je zult je helemaal thuis voelen in Villa Bandoleros tijdens deze sportieve tennisweek.

Na de ochtendtraining heb je uiteraard de mogelijkheid om in de middag zelf nog te tennissen. Aangezien de tennisbaan verlicht is, kunnen de fanatiekelingen zelfs in de avond nog een balletje slaan.

Je spel gaat met sprongen vooruit, terwijl je ook nog eens tot rust komt in de geweldige omgeving. Als je niet op de baan staat, kun je diverse andere activiteiten ondernemen Er is voor elk wat wils: zwemmen, fietsen, wandelen (in de bergen), met de auto de veelzijdige omgeving verkennen, gewoon lekker luieren in de jacuzzi of op het strandbed, enzovoort.

Het verblijf is altijd op basis van een tweepersoonskamer. Ga je alleen op tennisreis en wil je een eigen kamer, dan betaal je € 200,- toeslag voor het verblijf in een tweepersoonskamer.

Van tennissen in de buitenlucht krijg je trek! Onze huiskok zal je 3 keer per dag culinair verwennen met uitstekende maaltijden. Van een broodje kaas tot heerlijke tapas, van een ei tot een gezellige BBQ, kortom aan variatie geen gebrek.

Bij ons kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, alle genoemde faciliteiten en maaltijden zijn inclusief, behalve de door jou genuttigde drankjes, deze reken je aan het einde van de week af.

De tennisreizen vinden in 2010 plaats in de weken van:

 

 


Het minimaal aantal deelnemers per reis is 8.

In Villa Bandoleros en de 20 meter lager gelegen Villa Las Reinas hebben we opgeteld plaats voor 18 personen. Wij raden dan ook aan om de tennisreis ruim van tevoren te boeken, dit om teleurstellingen te voorkomen.

De vluchten zijn altijd rechtstreeks naar Malaga. We vliegen vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven Dusseldorf of Weeze, afhankelijk vanuit welke regio de meeste deelnemers komen en afhankelijk van de vluchtprijzen.

Reserveren kan per mail via villabandoleros@scarlet.nl

Tot ziens bij Villa Bandoleros