Wandelreizen

Astrid de Bondt heeft in de Alpen een groot aantal reizen georganiseerd en/of begeleid, op persoonlijke titel en in dienst als reisbegeleider/gids voor touroperator SNP Wandelvakanties. Zij heeft na jaren de Franse en Zwitserse bergen verruild voor de Spaanse Sierra’s.

Ze heeft lang in het toerisme gewerkt en heeft na een aantal jaren in het toerisme-onderwijs, waarnaast ze in de vakanties reizen begeleidde, van het van A tot Z organiseren van reizen weer haar beroep gemaakt.

Ze heeft diploma’s op het gebied van omgaan met groepen, Basic Life Support (EHBO) en meteorologie voor bergsporters, spreekt Spaans, Engels, Duits en Frans en vindt het een kick alle kleine en grote problemen die zich onderweg voordoen ongemerkt op te lossen. Professionaliteit, enthousiasme, vriendelijkheid en nieuwsgierigheid zijn woorden die haar kenmerken. Het met een groep mensen door de bergen lopen maakt haar gelukkig en ze ervaart het als ‘mazzel’ dat ze dat als werk kan doen.

Kenmerken wandelvakanties:

Aantal dagen 7
Groepsgrootte 10 -18 personen
Minimumaantal deelnemers 10 personen
Aantal wandeldagen 5, plus keuzeprogramma op rustdag (zie detailbeschrijving)
Lichtste wandeldag uur lopen, km, m stijgen en dalen
Zwaarste wandeldag uur lopen, km, m stijgen en dalen
Laagste punt 0 m (zeeniveau)
Hoogste punt 2065 m (top La Maroma)
Vereiste uitrusting kleine rugzak, voor eten en drinken onderweg plus warme- of regenkleding plus ruimte voor toiletspullen en andere benodigdheden voor 1 overnachting in bergpension. Bergschoenen.
Conditie-eisen een goede conditie is voldoende, over het algemeen lopen we op goede paden met af en toe wat klauterwerk
Accommodatie voor beschrijving villa’s zie elders op deze site
Tweepersoonskamers met eigen badkamer
Boeking op indeling, éénpersoonsgebruik mogelijk tegen toeslag
Verzorging volpension, dranken ter plaatse apart af te rekenen
Vervoer

inbegrepen zijn de vluchten naar en van Malaga, transfers tussen luchthaven en villa’s en vervoer ter plaatse met kleine bussen

P4292863P2012247P1014305P1014303Carrousel-overlay
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4